Scapa de Helicobacter Pylori



  Am creat acest post in speranta ca voi putea ajuta macar un om sa se vindece de helicobacter si implicit sa nu ajunga la ulcer din cauza aceasta. Stiu ce inseamna sa fii infectat cu helicobacterul pylori, acea arsura groaznica din stomac care nu te lasa sa vezi cat de frumoasa este viata.

     Daca citesti acest post cel mai probabil stii ce este helicobacterul pylori si cum ne afecteaza, dar totusi, in continuare voi prezenta pe scurt unele informatii importante despre aceasta bacterie, pentru cei care nu stiu deja.

  •       Helicobacter pylori este o bacterie care infectează mucoasa stomacului și a duodenului.
  •       Infectia cu Helicobacterul pylori reprezinta o problema de sanatate publica. In tarile occidentale, 20% din populatia de 40 de ani si 50% din cei peste 60 de ani sint infectati cu Helicobacter pylori. In tarile in curs (Romania) de dezvoltare, prevalenta infectiei este mult mai mare, aproximativ 80% fiind infectati la virsta de 20 de ani.
  •      In prezent, este unanim recunoscut ca Helicobacter pylori ajuta la aparitia gastritei, a bolii ulceroase si a cancerului gastric. Infectia cu Helicobacter pylori este prezenta la 90% dintre bolnavii cu ulcer duodenal (UD) si 75% dintre cei cu ulcer gastric (UG).
     
  • Riscul relativ de boala la pacientii Helicobacter pylori pozitivi creste de patru ori pentru ulcerul duodenal si de aproximativ trei ori pentru ulcerul gastric. Insa, doar o mica parte dintre bolnavii infectati cu aceasta bacterie vor dezvolta ulcer gastric.
  •     Helicobacter este plasata pe locul 2 in cazul celor mai raspandite infectii din lume
  •     Helicobacterul pylori este responsabila  de ulcer:
    - in 7 din 10 cazuri la nivelul stomacului.
    - in 9 din 10 cazuri la nivelul duodenului. 
     
  • In Franta, aceasta bacterie omoara anual un numar egal de oameni precum accidentele rutiere. 
     
  • Helicobacte Pylori se face vinovata si de respiratia urat mirositoare.
  • Helicobacte Pylori se dezvolta foarte bine in lapte.
    Din datele pe care le-am prezentat mai sus se poate observa foarte usor ca helicobacterul pylori nu este o bacterie prea placuta.
     
     Sa tratezi aceasta bacterie nu este deloc usor, asa cum am aflat si eu pe pielea mea. Dupa cum spune-am, si eu am fost infectat cu helicobacterul pylori, am fost la diferiti medici, la cei mai buni chiar dar nu au reusit sa ma ajute cu nimic. Am facut diferite tratamente, precum doua tipuri de antibiotice simultan, tinturi naturale si chiar tratament cu remunitul Aloe Vera Gel care m-a costat aproximativ 400 de lei pe luna (am luat 3 luni), sa nu mai spun de gustul oribil pe care il are, si toate acestea fara folos deoarece arsura din stomac nu inceta decat atunci cand beam apa sau mancam.
    Aveam deja gastrita si arsura aparea de aproximativ 3 ori pe zi, la inceput poti trece peste dar cu timpul te deprima si nu mai ai chef de nimic din cauza durerii.
    Aproximativ 3 ani de zile am avut aceasta durere in stomac pana cand un unchi mi-a povestit ca si el a avut aceasta boala. Mi-a povestit ca de la un moment dat doctoritele de la farmacie ii ofereau antibioticele chiar si fara reteta deoarece il cunosteau, era abonat intr-un fel. Pana intr-o zi cand, trist din cauza durerii de stomac, s-a dus la farmacie sa isi cumpere pastilele. In timp ce statea la coada un batran la vazut ca nu se simte bine si la intrebat ce are, unchiul meu ia povestit iar batranul ia spus ,,reteta secreta" pentru a scapa de toate acele probleme.

     Trecusera 3 ani de cand a avut loc aceasta intamplare si de cand unchiul meu nu mai avea probleme cu stomacul, asta dupa doar o luna de tratament cu acea ,,reteta secreta".
     Dupa toate acele tratamente cu antibiotice, tinturi si aloe care sau dovedit a fi inutile si daunatoare pentru corpul meu, m-am gandit ca s-ar putea sa functioneze acesta ,,reteta secreta" deoarece unchiul meu se vindecase cu ajutorul ei.
   Dupa doar o luna de tratament cu acesta ,,reteta secreta" am reusit sa ma vindec de acesta boala si sa pun capat tristetii care a durat 3 ani de zile din cauza acelei arsuri din stomac.
 ,,Reteta secreta" este simpla si necostisitoare, aproximativ 40 RON costa toate cele necesare.   
 Cu cea mai mare placere sunt disponibil sa va spun acesta reteta  si sa va ajut sa va vindecati de  aceasta boala deoarece stiu cum este.
    Lasati un comentariu cu e-mail dumneavoastra  si va voi contacta in cel mai scurt timp posibil.

Cu stima,

UPDATE:
Să simplificam treaba voi scrie tratamentul care ma ajutat pe mine aici. Este un tratament ,,batranesc" dar de cele mai multe ori astea sunt cele mai bune.
Tratament: timp de 2 săptămâni dimineața pe stomacul gol (nici apa) se bea 50 ml (macar o gura dacă nu 50ml) de țuică, de 60 grade preferabil, și 4 măsline negre cu tot cu sâmbure. Poate suna ciudat dar au trecut aproximativ 10 ani (din 2010) de când am făcut tratamentul și nu am mai avut nici o problema cu stomacul de atunci.

Desigur tratamentul acesta nu este pentru oricine, unii poate vor crede că este prostie, dar eu dacă as fi știut de el nu aș fi stat 3 ani cu durerea de stomac și as fi început tratamentul din prima zi.

1.306 comentarii:

  1. Va ro sa ma ajutati si pe mine sa ma vindec de aceasta boala : NOSPAMaurel.tisan@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Am helicobacter pylori si ma chinuie groaznic...am citit despre reteta ta secreta..daca vei fi dispus/a sa o impartasi cu mn , voi fi recunoscator wadus-20@list.ru,multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. va rog din suflet sa imi spuneti si mie reteta dumneav.deoarece sufar si eu de aceasi boala si pana acum nu a dat rezultate nimic.Va rog din suflet!hagy.tudose@yahoo.com,va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va rog sa mi spuneti si mie reteta dvs.

    daisy85ro@yahoo.com

    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt si eu interesat de acest tratament!!! Adresa mea este andreidas@gmail.com Multumesc!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asi dori si eu acest tratament miraculos sufar de 4 ani de acest microb va rog din suflet adresa mea samiraroxet@yahoo.com

      Ștergere
  6. sper sa fie bun ca altceva nu stiu ce sa mai fac.
    iulianoprea82@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Va rog sa mi spuneti si mie reteta dvs.

    nicuhagiu@gmail.com

    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Va rog sa mi spuneti si mie reteta dvs.

    grigori.onofrei@mail.ru

    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma lupt cu aceasta boala de 2 ani si jumatate, sunt la al 5-lea tratament cu antibiotice. Am incercat si tot felul de tratamente naturiste. Nimic, parca nu mai scap de mizeria asta. Va rog foarte frumos puteti sa-mi dati si mie reteta pe adresa de e-mail s.florin@yahoo.com

    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  10. As dori daca se poate sa-mi transmiteti si mie reteta secreta de tratament.adresa de mail este theiceangel1701@yahoo.com.Va multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doresc si eu reteta dumneavoastra cu multumirile mele.
    rrm012001@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  12. adresa de email este madalina_personal@yahoo.com.va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  13. Gigel ma numesc, am slabit intr un an vreo 13 kg, cu toate ca la 25 de ani aveam 60 de kg la 31 aveam 87, asta era anul trecut in mai, iar acum 74-75 , aveam arsuri la stomac si cand eram mai grasut, dar cu niste medicamente naturiste "Gastro Calm" imi trecea si doar cu 2, 3 pastile. Acum dupa ce am avut crampe puternice cand mergeam la toaleta si cu un nr de scaune de 5,6 pe zi si o scadere in greutate medicul a decis sa imi fac un test de coproantigen Helicopter pylori. Si surpriza testul a iesit pozitiv. Mail ul meu este: gigel_florin_2006@yahoo.com. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna, am 57 de ani sunt pensionata medical si de aproape 1 an ma chinui cu acest Helicobacter Pylori. Am niste arsuri care ma trezesc si noaptea din somn, cateodata ajung la accese de voma, sunt disperata. Va rog sa-mi spuneti si mie reteta secreta. As fi fericita sa ma vad scapata de chin. Adresa de mail gabydo55@yahoo.com Multumesc din suflet! Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna ziua! Adresa mea este cameliap333@gmail.com. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  16. va rog din tot sufletul sa-mi comunicati aceasta reteta deoarece m-am saturat de atatea tratamente care nu au rezolvat nimic.adresa de mail:aida_mamy2003@yahoo.ca(sa nu credeti ca este yahoo.com, este ca de la cel canadian)

    RăspundețiȘtergere
  17. La fel ca si ceilalti de mai sus sufar de aceeasi... nenorocire. Cu mii de multumiri va rog sa-mi da-ti si mie "Reteta miraculoasa"
    ADRESA:soringgs@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  18. va rog frumos sa ma ajutati...
    adresa mea este focaru_gabriela@yahoo.com
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  19. Am facut si eu tratament cu antibiotic pentru helicobacter,dar degeaba ca nu cedeaza durerile si starile proaste pe care le am.Multumesc va rog sa-mi dati si mie tratamentul. al3exandra_b@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Doresc si eu tratamentul dumneavoastra adresa mea este sorin.rox69@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  21. vreau si eu reteta , ma chinui si eu de 2 ani jumate. adresa mea este lilipop_rio@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Doresc si eu tratamentul dumneavoastra adresa mea este lilicodreanu@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  23. astept cu nerabdare "reteta secreta" pe mail, stefann.adriann@gmail.com mc mult!

    RăspundețiȘtergere
  24. Doresc si eu tratamentul dumneavoastra adresa mea este adrianagogoncea@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  25. doresc si eu reteta, adresa este iulia.felicia@gmail.com,multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doresc si eu tratamentul dumneavoastra e_mail valy_tino@yahoo.com

      Ștergere
  26. doresc si eu reteta, adresa este nyky_04nyky@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. doresc si eu reteta...adresa este buga_costi2007@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  28. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  29. Si eu doresc reteta pt.tratament!
    Mersi anticipat !
    armandob2011@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Si eu doresc reteta. Multumesc mult si multa sanatate. nitoiu_marius@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  31. V-AS FI RECUNOSCATOARE DACA M-ATI AJUTA SI PE MINE CU ACEASTA RETETA.FIICA MEA ARE ACEASTA AFECTIUNE SI STITI POATE CUM ESTE SA STII CA ARE O PROBLEMNA DE SANATATE COPILUL TAU.
    MULTUMESC ANTICIPAT!
    ADRESA MEA rodica_alexandru21@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  32. Salut. As avea nevoie de aceasta reteta pentru Helicobacter. Azi am aflat de la analize ca il am la stomac. V-as ruga sa imi trimiteti pe adresa bicaradu@yahoo.com. Multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  33. astept cu nerabdare "reteta secreta" pe mail,oanacarla@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  34. Salut .As avea nevoie de aceasta reteta Helicobacter Pylori.Adresa mea este ionelaringo@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  35. Bună ziua vă rog să ne trimiteti receta si nouă adelatolea@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna ziua va rog frumos sa mi trimiteti si mie reteta pentru HP care mi a iesit pozitiv pe adresa negruviorela@yahoo.com multumesc foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna ziua,
    va rog sa-mi trimiteti si mie reteta pentru fiica mea care are 13 ani si a fost diagnosticata recent cu helicobacter. Adresa de email este defactodeiure@yahoo.com.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna ziua ! As vrea si eu reteta daca se poate ...adresa mea este ludwig.nyta@yahoo.com . Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna seara. Va rog sa-mi trimiteti si mie reteta. Adresa de mail este ramona.tripon@gmail.com
    Multumesc mult.
    O seara placuta

    RăspundețiȘtergere
  40. multe , multe , multe rugaminti ma chinui de mult !!!! adresa ertman_22@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna ziua.Am primit ieri rezultatul:( intrand pe net sa vad exact ce presupune asta am intrat si am citit comentariul si sfatul Dvs.M-ati ajuta mult daca mi-ati trimite si mie reteta pe adresa de e mail: gabiianache@yahoo.com .Va multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna ziua. Sufar de arsuri infernale de stomac. Am facut analize si au iesit pozitive la HP. Va rog sa imi trimiteti si mie reteta dvs, adresa mea este cmada17@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna ziua! Adresa de email: tzontzy_4_fun@yahoo.com
    Sper sa ma puteti ajuta! ;)

    RăspundețiȘtergere
  44. macicasanramo@gmail.com

    Daca ma puteti ajuta...Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  45. Buna ziua. Va rog sa imi trimiteti si mie reteta la adresa : me.dodo18@yahoo.com. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  46. Lorynho15@yahoo.com Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  47. Salut!As fi dorit sa aflusi eu aceasta receta...va rog mult...
    Ms anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca e posibil sa-mi expediati si pe acesta adresa:vicutsa07@rambler.ru...va multumesc

      Ștergere
  48. Salut. As dori si eu reteta secreta. E-mail adrianburnaz@gmail.com .Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  49. Bună dimineaţa! Sunt interesată de reteta secreta. Adresa mea de mail este cornelia.horvat@gmail.com. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna,as dori si eu aceasta reteta.Multumesc.
    E-mail oprisoreanu.claudiu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  51. Va rog frumos sa ma ajutati,as dori si eu aceasta reteta.Multumesc.
    E-mail:brassailacika@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  52. Acum cateva zile mi-au iesit si mie analizele si mi sa spus de la medicul de famile,ca am aceasta bacterie,mi-am luat 2 tipuri de antibiotic si cred ca o sa ma apuc sa le iau.
    Sunt putin speriat,nu am luat atatea medicamente pana acum in 33 de ani niciodata.Ba mai mult am citit de bacteria asta si este foarte"nenorocita"
    Mi-ar placea inainte sa iau aceste medicamente sa imi spui si mie de acea reteta secreta. Elvinn_27@yahoo.com
    Mersi mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Antibioticele(anti= impotriva, bio= viata) distrug flora intestinala si creaza un mediu propice pentru dezboltarea bacteriei candida in intestine. Datorita faptului ca tumorile cancerigene sunt albe iar candida la fel este si ea alba, cancerul se crede a fi provocat de candida. Nu e de mirare de ce atat de multi oameni au aceasta boala cumplita daca ne gandim ca si consumul de antibiotice s-a inzecit.

      Ștergere
  53. Buna ziua, va rog sa imi dati si mie tratamentul pe adresa: crissdo@yahoo.com. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  54. Bna ziua, va rog sa imi trimiteti si mie tratamemtul, se pare ca toti membrii familiei male sufera de aceasta infectie
    sclngeorge@yahoo.com
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna ziua. Va rog un e-mail pe adresa yo3fxn@gmail.com. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  56. Va rog din toata inima sa ma ajutati si pe mine cu un e-mail la adresa danyflorin70@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  57. Buna seara! Va rog sa imi trimiteti si mie tratamentul pe adresa: anca.milasan@yahoo.com
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna ziua, am facut si multe tratamente, dar m-a ajutat doar pe moment dar cu multe efecte adverse. Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie acea receta care a luat-o si bunelul dumneavoastra, doar ca eu sunt din R. Moldova si daca imi spuneti cum sa va trimit acel euro as fi foarte bucuroasa sa va remunerez. O zi buna sa aveti. Multumesc. e-mail:ncmar.desart@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  59. buna ziua!

    Daca reteta este asa miraculoasa merita mai mult de 1 euro :-P
    Atata timp cat ati facut bine atator persoane, va asigur ca valoarea binelui facut conteaza mai mult decat o parere exprimata aici, dar va inteleg si punctul Dvs de vedere.
    Ca si predecesorii mei, las un e-mail pentru mai multe detalii: tutupepe2001@gmail.com

    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  60. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  61. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  62. buna! te rog frumos imi dai si mie reteta? multumesc mult! raluca_ienesel@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  63. Si eu am aceasi problema !Daca puteti va rog sa ma ajutati .Adresa de email este cristian_manaila@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna ziua.Daca puteti sa ajutati un bolnav ,de "mizerabila"bacterie ,voi raspunde asupra rezultatului si voi onora taxa.Adresa la care astept amabilul D-voasta raspuns |virgil.marza@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  65. Am aceeasi problema ca si dvs, v-as fi recunoscatoare pt reteta. Va multumesc. Mail ul meu este luci0211@yahoo.com . Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  66. Buna ziua .Va rog sa-mi trimite-ti reteta pentru tratament helicobacter.Va multumesc.Adresa de mail este oancealina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  67. Buna ziua.Va rog sa-mi trimiteti si mie aceasta reteta pe adresa iacobn@yahoo.com. Va multumesc tare mult

    RăspundețiȘtergere
  68. Buna ziua!
    Mi-ar fi de mare ajutor reteta dumneavoastra!
    Multumesc mult!
    raluca_boca10@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  69. Va rog sa imi trimiteti si mie, daca se poate, reteta la care faceti referire pe adresa de mail ela_veronica@yahoo.com.

    Va multumesc anticipat,

    Vera

    RăspundețiȘtergere
  70. am si eu aceasta bacterie nenorocita si nu pot scapa de ea.va rog sa imi trimiteti si mie aceasta reteta. cirnealamihai2007@yahoo.com este mailul meu.

    RăspundețiȘtergere
  71. va rog sa imi trimiteti si mie reteta pe adresa de email bgd.lisenche@yahoo.com
    va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  72. salut as dori si eu reteta daca sunteti dragut multumesc frumos adresa mea de mail valentinnavramescu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  73. Daca este ceva adevarat,va pun pe acatist!Oricum va multumesc,din suflet, anticipat.Eu cred in retete naturiste,dar...trebuie sa le si sti!
    adam.octavian@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  74. Buna ziua!as dori si eu reteta.va dau 3 euro.multumesc.maryan1987@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  75. Valentin
    Buna ziua. As dori si eu reteta. Sunt de acord cu conditiile. Multumesc. Adresa : valentin8989@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  76. Buna,vreau si eu retetaDaca functioneaza, va pun si lumanare parfumata la vii :-).ady_mircea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  77. Buna ziua, mi-ar fi de mare ajutor reteta dumneavoastra secreta. gramma_cipi@yahoo.com.
    Dumnezeu sa va ajute.

    RăspundețiȘtergere
  78. Buna ziua as dori si eu reteta daca se poate Multumesc adresa mea de valentinnavramescu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  79. Buna ziua,
    As dori reteta, adresa mea de mail este: georgiana.madalina87@gmail.com
    Va multumesc!
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  80. Vreau si eu reteta
    unnit2006@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  81. Daca sunteti amabil sa imi trimiteti reteta si sa imi spuneti cum pot plati acel euro.
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  82. Si eu am acest tip de bacterie...imi puteti trimite reteta?Multumesc!
    E-mail : i_dondea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  83. Si eu am aceasta bacterie si nu scap de ea cu toate medicamentele luate. Sunt interesat de reteta si va sunt recunoscator daca intru in posesia ei. Va multumesc
    email: dumircea@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  84. ași fi foarte recunoscator : mr.andrew.sc@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  85. Buna ziua, Am 43 de ani si as dori reteta dumneavoastra pentru ca am fost diagnosticata cu aceasta bacterie. Multumesc, adresa mea este: dinulescudanyela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  86. Buna...sunt dispusa sa platesc acel euro pentru reteta "miraculoasa"...ID de mess: aura_dragutza19@yahoo.com (e al ficei mele..nu ca ar conta:D...oricum VA MUTUMESC ANTICIPAT!!

    RăspundețiȘtergere
  87. Sunt si eu interesat de reteta ,multumesc rahan_magic@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  88. Buna ziua!Sunt interesata de reteta dumneavoastra.Ma puteti ajuta va rog?Adresa de mess :danaelena76@yahoo.com . Mi ati fi de mare ajutor.Va multumesc din suflet.

    RăspundețiȘtergere
  89. buna ziua ! Va rog din suflet sa mi trimite ti si mie acesta retete pentru ca am fost diagnosticata cu aceasta bacterie . Mii de multumiri anticipate ID nicoleta.jude@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  90. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  91. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  92. Bună ziua!Sunt interesat de reteta dumneavoastră.Ma puteti ajuta va rog?Am niste arsuri la stomac ingrozitoare.Va multumesc pentru intalegere.Adresa de mess :gigi_cris2008@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  93. am fost si eu depistat pozitiv, va rog sa ma ajutati
    dobremikaela@yahoo.com
    Va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  94. vopseluriauto@gmail.com
    Astept un raspuns pe email cu mai multe detalii.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  95. buna ziua, ma alatur persoanelor solicitante dar eu voi lasa si un coment pozitiv daca intr-adevar spuneti ca reteta este atat de eficienta
    adresa mea de mail este: cosarcaciprian77@yahoo.com
    oricum va multumesc anticipat pentru acest post, acest gest nobil. felicitari

    RăspundețiȘtergere
  96. buna ziua! sunt interesat de reteta DVS si as dori sa stiu mai multe detalii. Multumesc anticipat. cornel oprea (vopseluriauto@gmail.com).

    RăspundețiȘtergere
  97. trimiteti-mi si mie va rog frumos caa ''RETETA SECRETA'' ca nu mai sttiu de capul meu de cand am aflat ca am helicobacter pylori si sa-mi spuneti modalitatea de plata "georgemilosi@yahoo.com''

    RăspundețiȘtergere
  98. Buna seara,va rog din suflet sa-mi trimite-ti si mie RETETA SECRETA si sa-mi spuneti modalitatea de plata si cum sa procedez... v-as fi foarte recunoscatoare.Adresa de e-mail este : crystina_elena16@yahoo.com
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  99. Buna seara, sunt interesata de reteta dvs si as dori sa stiu mai multe detalii. Multumesc anticipat. adresa mea de mail este :leachanica@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  100. Bună ziua!Ma numesc Gelu si sunt interesat de reteta secreta.As dori sa-mi spuneti modalitatea de plata si cum sa procedez.Am niste arsuri la stomac ingrozitoare.Am mai trimis un e-mail la dv dar n-am primit nici un raspuns.Va multumesc pentru intalegere.Adresa de mess :gigi_cris2008@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  101. daniela.deva@yahoo.com Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  102. nu ştiu dacă are rost, dar cel puţin merită de încercat.
    ionsav@gmai.com
    mama mea are nevoie de acest ajutor

    RăspundețiȘtergere
  103. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  104. tc_manuela@yahoo.com si multumesc !!!

    RăspundețiȘtergere
  105. loredana.bazavan@gmail.com
    Saru"mana!

    RăspundețiȘtergere
  106. Doresc si eu reteta pt tatal meu .Adresa de mail: laura.neacsu@yahoo.com. Multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  107. Aceeasi problema o am si eu. alexandru.george28@yahoo.com
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  108. Buna,as dori si eu aceasta reteta secreta impotriva acestei bacterii si binenteles as plati acea taxa sau chiar mai mult daca reteta ma va ajuta intradevar sa scap de aceasta bacterie...adresa mea de email este:kotroczo_eva@yahoo.com
    Eu nu am arsuri pe stomac asa cum am citit ca au altii,dar in schimb am o alta problema foarte neplacuta...pe mine ma maninca pielea ingrozitor de tare si se umfla si toata ma fac buburuze mici in special in zona feselor.Va multumesc anticipat,multa sanatate tuturor

    RăspundețiȘtergere
  109. ssory12iulie@yahoo.com.Va multumes anticipat si va rog sa-mi trimiteti si mie aceasta reteta

    RăspundețiȘtergere
  110. ocheselu.angel@gmail.com - promit sa revin cu impresii dupa experiment

    RăspundețiȘtergere
  111. HP pozitiv dupa trei tratamente cu antibiotice va rog sa imi puneti la dispozitie reteta dvs la adresa alx2102@yahoo.com. Sper sa fie eficienta, multumiri.

    RăspundețiȘtergere
  112. sint o fetita de 8ani si ma doare burta si doctori mau gasit cu helicobacter va rog sa ma ajutati si pe mine cu reteta sacreta.adresa mea este vi0leta_g@yahoo.com. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  113. Buna ziua,
    As dori si eu reteta dumnevoastra cu promisiunea de a da un feedback dupa ce o experimentez pe pielea mea.
    E-mail clau_demian@yahoo.com.
    Va multumesc anticipat :)

    RăspundețiȘtergere
  114. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  115. Am nevoie si eu de reteta ,am 37 ani si m-am operat si de apendicita,crezand ca asta e problema mea,stare de greata permanenta si am slabit de la 82-83 kg la 68 kg,dar sunt depistat pozitiv cu helicobacter.
    Momentan fac tratament 5 zile amoxicilina + nexius si alte 5 zile claritromicina + trinidazol + nexius,primele 5 zile le-am dus OK,dar am facut o inflamatie in gat,acum am inceput partea a doua a tratamentului dar am avut greata si stare generala proasta si mai am 4 zile de facut...sper sa-l termin.
    Va rog daca puteti sa-mi dati reteta : gigoto76@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  116. Adresa mea de mail este : ovidiu.macsim@gmail.com
    Va multumesc anticipat si sper ca tratamentul sa aiba efect.

    RăspundețiȘtergere
  117. Am fost diagnosticata cu helicobacter,am facut tratament cu antibiotic si tot nu vad nici un rezultat Adresa de email este farkaserika@ymail.com. Va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  118. buna ziua, as vrea sa aflu reteta dvs. secreta: dteo13@hotmail.com.
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  119. Am fost diagnosticat cu helicobacter pylori, fac tratament cu antibiotic si aș vrea să încerc și altceva Adresa de email este flghita@yahoo.com. Va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  120. Bună ziua !
    În vară, soţia mea a fost diagnosticată cu infecţia Helicobacter Pylori. A urmat timp de aprox. 2 săptămîni un tratament cu antibiotice prescris de către medic.Din cauză că simptomele nu au dispărut complet, doresc să-i recomand tratamentul dumneavoastră. Vă rog să mă contactaţi la : 64Marcel.P@gmail.com. Vă mulţumesc !
    Vă doresc o zi bună !

    RăspundețiȘtergere
  121. Buna ziua..tocmai am fost diagnosticata cu aceasta boala
    Va rog din suflet daca se poate sa imi dati si mie reteta
    Va multumesc foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  122. Adresa email floreamadalina28@yahoo.com
    Va multumesc si astept si eu reteta dvs
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  123. Buna ziua! Va rog sa-mi trimiteti si mie tratamentul secreta contra helicobacter pylori. E-mail: sabo_vanessa@yahoo.com
    Va multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  124. Buna ziua! Am avut tratament in trecut dar nu m-a ajutat. As aprecia nespus de mult tratamentul dumneavoastră! Multumesc frumos anticipat! Maria (romary@mail.md)

    RăspundețiȘtergere
  125. Va scriu pentru a 4 oara dar n-am primit nici un raspuns pana acum. Va rog foarte frumos sa-mi trimiteti si mie reteta secreta.Adresa: de mess :gigi_cris2008@yahoo.com. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  126. Buna seara!
    Am fost diagnosticata cu helicobacter pylori si as vrea sa imi trimite-ti si mie remediu impotriva ei,la adresa ancutza0809@yahoo.com si modalitatea de a va plati.
    Multumesc!!

    RăspundețiȘtergere
  127. As dori si eu reteta - andracosmin2010@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  128. Buna ziua,
    A fost diagnosticata de curand cu helocobacter pilori.Va rog sa-mi trimite-ti si mie reteta secreta pt a putea scapa de ac infectie urata,la adresa de email ;" puiaalee@yahoo.com",
    Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  129. As dori si eu reteta pentru fiica mea, care a fost diagnosticata cu aceasta bacterie si are doar 14 ani.Adresa mea de email este:iulianafloare@gmail.com .Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  130. am fost depistata cu aceasta bacterie urata, am incercat sa iau tratamentul cu antibiotice si mi sa facut rau, va rog dc puteti sa imi trimiteti si mie reteta la adresa larisaghisoiu@yahoo.com va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  131. buna seara,
    daca ma puteti ajuta ar fi ok.
    multumesc.
    neinspirat.69@gmail,com

    RăspundețiȘtergere
  132. Va rog sa-mi dati si mie reteta,pentru ca nu mai suport! Am 24 de ani si 43 kg.
    diana_croitoru89@yahoo.com
    Va multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  133. SALUT...poti, te rog, sa mi-o trimitit si mie. diana_sweetsmile@yahoo.com.

    Mersi anticipat

    RăspundețiȘtergere
  134. buna seara m puteti ajuta si pe mine va rog imi puteti trimite si mie reteta pe simonik_pitik88@yahoo.com.multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  135. Va rog dinn suflet:ajutor!!!! E vorba despre un copil de 12 ani care se chnuie de ceva timp cu dureri groaznice de stomac. Adresa de mail:dorinaceausu2003@yahoo.com. Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  136. nu mai scrieti mesaje ca nu o sa primiti nici un raspuns.....pe cine intereseaza reteta scrieti-mi la adresa larisaghisoiu@yahoo.com si o so trimit cu cea mai mare placere, mi-a trimis-o si mie o doamna de aici de pe pagina, se pare k ei ia raspuns mai demult domnul. eu inca nu am incercat reteta respectiva ptr ca acum fac tratamentul cu antibiotice, poate o so incerc daca nu mio trecut acum cu tratamentul!!!

    RăspundețiȘtergere
  137. Am facut tratament 5 zile amoxicilina + nexius si alte 5 zile claritromicina + trinidazol + nexius ,si acum 2 zile am refacut analiza de helicobacter din fecale si a iesit negativ.
    Am reusit cu greu sa duc la capat tratamentul dar l-am facut.
    Ar trebui sa postati aici celebra reteta...daca chiar exista asa ceva!!!

    RăspundețiȘtergere
  138. Buna ziua,
    Cu aceasta problema se confrunta si mama mea de 2 ani si a adus-o in pragul disperarii .. mai ales durerea continua si tratamente luate in zadar. Va rog sa ne impartasiti reteta dvs. Si va vom trimite multumiri si feedback
    daca a functionat. Multumim narcisabuzduga@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  139. Salut! Am aflat azi ca am si eu infectia asta....(((...am cautat pe net toata informatia posibila...in postarea dvs am gasit o raza de speranta..va rog mult, sa va impartasiti cu secretul retetei dvs...multumesc anticipat..(odyseea@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  140. doresc si eu aceasta reteta ,dumi_yo@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  141. doresc si eu reteta ,confusion_red@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  142. Va rog sa-mi dati si mie reteta. lical99@yahoo.com. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  143. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  144. vreau si eu reteta crysty_cristi_92@yahoo.com..multumesc

    RăspundețiȘtergere
  145. Vreau si eu reteta laurentyu.cojocaru@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  146. Doresc si eu tratamentul dumneavoastra adresa mea este
    pufi0707@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  147. Doresc si eu reteta , costieugen98@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  148. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  149. Buna ziua, va rog trimite-ti aceasta reteta pe adresa camelia_floricel@yahoo.com . Craciun Freicit!

    RăspundețiȘtergere
  150. Va rog din suflet sa-mi trimiteti si mie reteta la adresa: erika_49@yahoo.com. Va platesc si taxa si tot ce mai doriti numai sa-mi impartasiti "reteta secreta"

    RăspundețiȘtergere
  151. Cand vrem sa facem un bine il facem si nu co ditionam pe nimeni. cristian.ionescu5@gmail.com pt reteta, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  152. tashastalone1986@yahoo.com, am nevoie urgent, va rog

    RăspundețiȘtergere
  153. am sa va fiu recunoscatoare daca o sa-mi trimiteti aceasta reteta secreta pe mail-ul saviri19@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  154. Va rog sa trimiteti la adinagorj@yahoo.com reteta dvs. Am descoperit de ceva timp aceasta infectie si in momentul de fata fac tratament cu extract de radacina de broccoli. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  155. Am si eu o probema veche si deranjanta cu aceasta bacterie. Nu reusesc sa scap de ea. As vrea sa raman insarcinata si nu vreau sa mai urmez tratamente cu antibiotice. Va rog frumos sa imi scrieti tratamentul cu "reteta secreta" despre care se vorbeste pe blog, pe adresa de email: anamariasam81@gmail.com
    Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  156. As dori si eu reteta pt ca am probleme cu aceasta bacterie. cosmin2006_j@yahoo.com. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  157. buna ziua ma numesc elena ..de un an de zile ma confrunt si eu cu aceasta bacterie ..am urmat tratament un an de zile dar fara niki un rezultat ..va rog doresc si eu reteta nemetielena@yahoo.com ..va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  158. Buna ziua,
    cristititan2000@yahoo.com
    Dumnezeu sa va ajute!
    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  159. love0svv@gmail.com
    Vreau si eu reteta

    RăspundețiȘtergere
  160. ionutczn@yahoo.com --sunt si eu interesat

    RăspundețiȘtergere
  161. Interesant, interesant! Accept conditiile prezentate>

    RăspundețiȘtergere
  162. sunt interesat de reteta dvs.

    RăspundețiȘtergere
  163. sunt interesata de reteta dvs loredana2oo5@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  164. sunt interesat de reteta dvs va rog sa ma contactati la robertcostache22@yahoo.com.eventual un msg la nr de tel 0740037322.cu multumiri!

    RăspundețiȘtergere
  165. Salutare! sunt fericit sa platesc taxa de 1 euro pentru aceasta reteta. Va rog din suflet sa ma contactati pe emailul good_shoes_92@yahoo.com pentru ca sufar de aceasta boala as incerca reteata dumneavoastra. multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  166. sunt interesata e mail : moisa_mirela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  167. sunt interesata de aceasta reteta si as dori sa mi-o timiteti si mie pe adreasa emanu.games@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  168. Doresc si eu aceasta reteta pe adresa fiertu_florin2005@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  169. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  170. doresc si eu aceasta reteta pe adresa nico_metin@yahoo.com si sunt de acord sa platesc taxa de 1 euro

    RăspundețiȘtergere
  171. as dori sa primesc reteta pe adesa cezam_12@yahoo.com si sunt de acord sa platesc taxa de 1 euro

    RăspundețiȘtergere
  172. Bună ! As dori sa primesc rețeta deoarece am aceasta bacterie care îmi provoacă niște dureri îngrozitoare de stomac , sunt de acord cu taxa , va rog frumos sa mă ajutați! Email:sto_alina95@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  173. Va salut, cu respect.. Bogdan973@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  174. 0755165864. Ma puteti suna sau datim mes si va sun eu si cu plata samt deacord

    RăspundețiȘtergere
  175. Doresc si eu reteta. catalina.kidd@yahoo.com
    Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  176. doresc si eu reteta secreta edi.popa93@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  177. As dori enorm aceasta reteta ,va rog diminetanna@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  178. As dori si eu reteta derci88@yahoo.com
    Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  179. Daca oferta dumneavoastra mai este valabila, va rog din suflet sa mi dati reteta. Ma lupt de 2 ani cu aceasta bacterie nenorocita. adresa mea e aly_gabrielle21@yahoo.ro. multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  180. Va rog, am si eu nevoie de reteta dvs pentru mama. Email droitcanon@yahoo.fr

    RăspundețiȘtergere
  181. Am si eu nevoie de aceasta reteta va rog frumos plătesc si 5€ nu e problema doar sa imi trimite-ti si mie reteta va multumesc email:fulgaramona89@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  182. Va rog trimiteti-mi si mie reteta pe- dulau_violeta@yahoo.com Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  183. Varog frumos sa-mi trimeteti si mie reteta,pe adresa de e-meil tudorzidaru@ymail.com

    RăspundețiȘtergere
  184. Va rog sa imi trimiteti si mie reteta pe adresa mea de mail gyongyike.andreea@yahoo.com Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  185. va rog frumos cum pot intra in posesia retetei
    nickdan1970@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  186. va rog sa imi trimiteti si mie reteta 0742118782 sau vigutl@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere